top of page
shutterstock_669812500.jpg

ILUMINAT FLEXIBIL CU CARACTERISTICI INTELIGENTE

TEHNOLOGIA LED

LED-urile este soluția perfectă de iluminare pentru mediul provocator. Acest lucru este valabil pentru hale de depozitare și de logistică, de exexemplu în industria grea și producția de alimente, precum și pentru săli de sport. Cu o durată de viață 50,000 oră (L80), chiar și la temperaturi ambiante ridicate de 55 ° C, corpul de iluminat este nu numai deosebit de durabil, dar, de asemenea, extrem de fiabil, cu o cerință de întreținere redusă. Acest lucru înseamnă că întreruperile de întreținere costisitoare. Corpul de iluminat poate fi, de asemenea, adaptat la cerințele individuale prin intermediul fasciculului caracteristic, flux luminos și senzor opțional și funcția CLO (Constant Light Output).  Corpul de iluminat oferă lumină de înaltă calitate și, prin urmare, siguranța în hale. Corpul de iluminat poate fi, de asemenea, integrate în sistemele de management de lumină pentru a realiza economii maxime de energie.

Provocarea

Temperaturi ridicate, umiditate, scântei, fum și vibrații - există condiții dificile în halele industriale și spații de depozitare. Nu este vorba doar instalația de producție care trebuie să facă față unor asemenea condiții, dar, de asemenea, sistemului de iluminat trebuie să fie de încredere 100%. Problemă: în special în hale cu înălțimea tavanului de mai mult de 13 de metri, menținerea sistemului de iluminat este dificil și vine cu costuri ridicate. Din acest motiv, corpurile de iluminat trebuie să fie deosebit de fiabile, durabile și necesită o întreținere minimă - precum și au costuri reduse de operare. Acestea ar trebui să emită, de asemenea, uniforme, lumina orbitoare pentru a asigura siguranța muncii.

Rezultatul

LED-urile  sunt cu specificațiile maxime de iluminat în industrie și pot fi modificate cu precizie la cerințele specifice. Corpurile de iluminat oferă designerilor flexibilitate și utilizarea finala de fiabilitate completă, cu costuri de operare reduse, eficiență energetică ridicată și calitatea luminii.

Soluția

Provocare

Eficiența maximă a costurilor
 

Opțiunile flexibile
 


Fiabilitate completă
 

Instalare simplificată
 

Control inteligent

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

TEHNOLOGIE INTELIGENTĂ

ROBUST

37789-[Converted].jpg

La 145 lm / W, atunci LED-ul este extrem de eficient și oferă economii semnificative de costuri în comparație cu soluțiile convenționale. Versiunea cu cel mai înalt nivel de lumenuri (52.000 lm) permite chiar 2: 1 reamenajări pentru eficiență suplimentară.

37789-[Converted].jpg

LED-urile sunt disponibile opțional ca o versiune senzor pentru detectarea prezenței sau a luminii naturale. Corpul de iluminat poate fi, de asemenea, conectat la un sistem de gestionare a luminii (de exemplu, LiveLink). Tehnologia CLO opțională (Constant Light Output) asigură un flux luminos uniform pe durata de viață complet

37789-[Converted].jpg

Flexibilitate întâlnește robustețea - această combinație face ca LED-ul este ideal pentru diverse aplicații în diverse hale. Corpul de iluminat este dotat cu protecție IP65 să reziste la condiții extreme, în hale industriale și sportive. Grație conformității HACCP, corpul de iluminat este de asemenea potrivit pentru aplicații în industria alimentară.

2c4e72_e46134ad9ed94fa9a2661456fc04da3f_mv2.webp
2c4e72_9a70d59cb974401ea320291610ef0811_mv2.webp
Untitled-1 3.png
bottom of page