top of page

Cine suntem noi?

Combinatia excelenta a profesionalismului si a pasiunii a adus impreuna un grup de oameni de afaceri, ingineri si profesionisti din domenii variate. Rezultatul este acest proiect care are drept misiune promovarea noilor tehnologii pentru protectia mediului. Firma noastră acoperă o arie mare de servicii în diferite domenii , de la construcții civile, iluminat public, iluminat casnic și industrial, construcții de terenuri, parcuri de joaca pana la sisteme de supraveghere și panouri solare.

 

Compania noastra detine certificatul international de calitate ISO 9001:2-15, precum si atestare A.N.R.E

( Agentia Nationala de Reglementare a Energiei Electrice).

shutterstock_1450162610 (1).jpg
WhatsApp Image 2021-07-30 at 11.38.56.jpeg

Experiență

Membrii companiei, cu toate că exista în acest format de o perioadă relativ lungă de timp, au câștigat experiență semnificativă în tehnologia de iluminare LED, în economie, administrație, planificare publică, cât și în construcțiile civile, terenurile de sport și parcurile de agrement. 

Quick Smart City pune accent pe protejarea mediului și de aceea folosește in mare parte doar produse prietenoase cu mediul înconjurător. 

Proiecte

Click here to edit the text and include the information you would like to feature.

Feedback clienti

Click here to edit the text and include the information you would like to feature.

Parteneri

Click here to edit the text and include the information you would like to feature.

Activitate

 

Compania noastră se ocupa si cu lucrari in diverse domenii: apa canal, modernizare cladiri, terenuri multisport, parcuri, constructii civile. Suntem inovativi și în abordarea pieței.

 

Nu cerem vreun angajament din partea celor care sunt întradevar interesați de tehnologia propusă de către noi, ci ne dorim ca ei să testeze produsele noastre pentru a le demonstra valoarea reală a acestora și să ia in considerare posibilitatea instalării acestora în spatiile lor. Singurul lucru pe care va trebui să il faceți, este să acordați câteva minute unuia dintre consultanții noștrii care, având cunoștințe tehnice și economice legate de acest tip de tehnologie și de consumurile energetice, vă va prezenta un plan pentru conversia către un nou sistem.

shutterstock_1913355376.jpg

Constructii

Planificam, proiectam, executam si livram proiectul conform cerintelor prezente in contact

Iluminat

Servicii de iluminat public stradal cu LED

Consultanta

Beneficiați de serviciile noastre de consultanță pe tot parcursul proiectului .

bottom of page