top of page
Interior of Cafe

LED-URI PENTRU MAGAZINE ȘI OFICII ILUMINAT CU FAȚADĂ ATRACTIVĂ

ILUMINAT INTERIOR

Iluminarea suprafețelor interioare, este adesea o chestiune de atractivitate . Provocarea constă în faptul că nivelurile ridicate de rezistență, care sunt necesare, de obicei, de multe ori neglijează aspectul de design.

LED-urile este o dovadă că arată bine sunt stabilile si pot fi combinate perfect. Formele diferite pe perete și tavan, corpul de iluminat oferă niveluri extrem de ridicate şi rezistență, datorită utilizării de materiale de înaltă calitate. 

Aceste corpuri de iluminat permite zonelor interioare să fie iluminate atractiv și cu o atmosferă plăcută. Proiectare, efect de lumină și calitatea materialelor sunt premium.

Iluminat interior

Provocarea

Soluția

Rezultatul

Eficiența maximă a costurilor
 

Opțiunile flexibile
 


Fiabilitate completă
 

Instalare simplificată
 

Control inteligent

SIGURANȚĂ MAXIMĂ ȘI 
ILUMINAT DE ÎNCREDERE

EFICIENŢĂ. O CHESTIUNE DE TEHNOLOGIE

PROIECTARE
PERSONALIZATĂ

shutterstock_402842857.jpg

Eficiența energetică a LED-ului stradal poate fi crescută în continuare prin intermediul sistemelor de management al luminii de înaltă performanță și orientate spre aplicație, concepte de comutare inteligente.

shutterstock_336422462.jpg

Designerii noștrii vor proiecta iluminatul inteligent pentru necesitățile dvs.
Un produs bine gândit poate să fie flexibil, practic, iar corpul de iluminat este transformat dintr-un vârf de stâlp pentru un corp de iluminat montat pe consolă.

bottom of page