top of page
Pipes

Lucrări de apă
și canalizare

Practic nici o constructie nu poate fi concepută fără apă și canalizare.
Orice persoană își dorește aceste facilități în locuință pentru a-și asigura nevoile de bază care țin de igienă și confort. De la locuința familială dintr-un bloc, până la cea mai sofisticată clădire de birouri sau stadion, toate au nevoie de canalizare și aducțiune de apă pentru a funcționa normal.
Cele mai mari provocări sunt date de situațiile în care nivelul canalizării este deasupra nivelului la care se află o parte din clădire. În această situație e necesară montarea unor pompe capabile să trimită apa uzată în canalizarea principală.

Durata de realizare al lucrărilor:

Durata unor astfel de lucrări este determinată de complexitatea acestora și de momentul ales pentru a se realiza. Dacă prezența specialiștilor este asigurată de la începutul lucrării, timpul estimat pentru realizare este mai redus decât în cazul în care se depistează probleme și rectificările se fac urmărind și integritatea construcției existente.

Costul mediu al unei lucrări:

Fiind un domeniu care implică mai multe tipuri de lucrări, vă încurajez să accesați formularul sau să ne contactați cu câteva detalii legate de proiect. După discuția inițială vă putem întocmi un deviz informativ și vă putem oferi consultanța necesară pentru a face cea mai bună alegere.

Toate aceste lucrări se realizează pe baza unei discuții telefonice sau la fața locului. Oferim sfaturi specializate, în funcție de nevoile dumneavoastră, la momentul potrivit realizării acestor lucrări sau ca măsuri de rectificare.

Materialele pe care le folosim se încadrează în standardele ISO și de garanție impuse de normativul în vigoare. Toate lucrările pe care le efectuăm dispun de garanție și se realizează pe bază de deviz și factură fiscală.

bottom of page