DESPRE ILUMINATUL KODAK LED 

 

Spotlite USA este un brand licențiat  pentru produsele de iluminat cu LED-uri KODAK.

 

KODAK LED sunt corpuri de iluminat proiectate pentru a oferi cea mai bună lumină posibilă. Experiența noastră de lucru cu designeri de interior si de arhitectura oferă o bază de cunoștințe și înțelegere a iluminatului, care merge dincolo de inginerie. Tehnologia din spatele produselor noastre au fost dovedite prin ani de performanță de succes în medii solicitante.  KODAK LED Lighting este produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

 

Becurile KODAK LED este alegerea accesibilă pentru proiectele care doresc sa fie modernizate. Produsele KODAK LED  au fost dovedite prin ani de performanță de succes în hoteluri, magazine, restaurante și proprietăți comerciale.

 

NOI STIM CUM SĂ LUMINAM O CAMERĂ

 

Indiferent de tipul de proprietate, avem produsul și cunoștințele pentru a îmbunătăți iluminatul..

 

Construirea eficientă este bună pentru planetă și linia de jos. Produse de iluminat cu LED-uri KODAK vă pot arăta cum să se livreze succesul.

 

ASORTIMENT COMPLET

 

Fiecare lampă KODAK LED a fost proiectată pentru a distribui lumina la locația corectă și la unghiurile optime. Retehnologizarea corpurilor de iluminat noi sau existente este modul de a va economisi banii, și de a îmbunătăți iluminatul pentru anii următori.

 

 

LONGEVITATE

 

Actualizarea la cea mai recentă tehnologie de iluminare cu LED-uri însemna ani de utilizare dintr-un singur bec. Ne-am angajat pentru a oferi longevitate de lumină, care durează până la 10 ani. O modificare KODAK LED este, probabil, ultimul bec va trebui schimbat.