Eficiența maximă a costurilor
Opțiunile flexibile
Fiabilitate completă
Instalare simplificată
Control inteligent

SIGURANȚĂ MAXIMĂ ȘI

ILUMINAT DE INCREDERE

Sistemele optice nou dezvoltate garanteaza distribuția luminii restante. Sistemele optice inovatoare asigură o iluminare excepțională și siguranță maximă, fără perturbări și în mod continuu.

EFICIENŢĂ. O CHESTIUNE DE TEHNOLOGIE.

Eficiența energetică a LED-ului stradal poate fi crescută în continuare prin intermediul sistemelor de management al luminii de înaltă performanță și orientate spre aplicație, concepte de comutare inteligente.

PROIECTARE PERSOMNALIZATĂ

Designerii nostrii sunt la dispoziția dumneavoastra pentru a proiecta iluminatul inteligent pentru necesitatile dumneavoastra.

Un produs bine gandit poate să fie flexibil, practic, personalizat si va poate crea starea placuta doar cu ajutorul led-urilor.

LED-URI PENTRU MAGAZINE ȘI OFICII

ILUMINAT CU FAȚADĂ ATRACTIVĂ

PROVOCAREA

SOLUTIA

REZULTATUL

Iluminarea suprafețelor interioare, este adesea o chestiune de atractivitate . Provocarea constă în faptul că nivelurile ridicate de rezistență, care sunt necesare, de obicei, duce la corpuri de iluminat robuste, funcționale, dar de multe ori neglijează aspectul de design. La urma urmei, iluminat exterior robust, ar trebui să aibă, de asemenea, un aspect atractiv - chiar și în cazul în care lumina a fost oprită.

LED-urile este o dovadă că arată bine sunt stabilile si pot fi combinate perfect. Formele diferite pe perete și tavan, corpul de iluminat oferă niveluri extrem de ridicate şi rezistență, datorită utilizării de materiale de înaltă calitate. Carcasa si placa de montare sunt realizate din mai multe straturi de aluminiu turnat sub presiune iar capacul uniform de iluminat este fabricat din sticlă rezistentă la impact. În ciuda acestui avantaj ele pot avea şi un design unic, plat, cu un aspect atemporal, concis: capacul de sticlă albă mată contrastează plăcut cu carcasa din aluminiu din jur pentru a oferi accente de design eficiente.

Aceste corpuri de iluminat permite zonelor interioare să fie iluminate atractiv și cu o atmosferă plăcută. Proiectare, efect de lumină și calitatea materialelor sunt premium.