Eficiența maximă a costurilor
Opțiunile flexibile
Fiabilitate completă
Instalare simplificată
Control inteligent

PANOURI SOLARE
SOLUŢII PENTRU ECONOMISIREA ENERGIEI

PROVOCAREA

SOLUTIA

REZULTATUL

În cazul în care căile de acces, alei, piețe sau străzi trebuie să fie iluminate, calitatea luminii trebuie să fie corect și să ofere, de asemenea, de siguranță și de orientare. Acest lucru se aplică și în zonele și sectoarele rutiere unde condițiile pentru proiectarea de iluminat nu sunt optime pentru designeri și arhitecți. Dacă, de exemplu, zonele înguste, clădiri sau pereți limitează domeniul de aplicare disponibile, este necesară o soluție de iluminat deosebit de adaptabil.

Selecție largă de sisteme optice și sisteme cu LED-uri oferă flexibilitate și mai mult. Ca rezultat, cu tehnologia LED, aproape toate zonele exterioare pot fi iluminate cu eficiență energetică ridicată și în conformitate cu standardele. Corpurile de iluminat devin deosebit de eficiente, cu sisteme de management al luminii de înaltă performanță și concepte de comutare inteligente.

LED-urile oferă designerilor și arhitecților o înaltă performanță si soluții extrem de adaptabile. Iluminat exterior din portofoliu pot fi utilizate în mod flexibil în aproape orice împrejurimi.

Designerii nostrii sunt la dispoziția dumneavoastra pentru a proiecta iluminatul inteligent pentru necesitatile dumneavoastra.

Un produs bine gandit poate să fie flexibil, practic, personalizat si va poate crea starea placuta doar cu ajutorul led-urilor.