CINE SUNTEM NOI ?

Combinatia excelenta a profesionalismului si a pasiunii a adus impreuna un grup de oameni de afaceri, ingineri si profesionisti din domenii variate. Rezultatul este acest proiect care are drept misiune promovarea noilor tehnologii pentru protectia mediului.

 

 

Unul dintre cele mai atractive domenii a fost inovatia in tehnologia iluminatului - datorita know-how-ului intregii echipe in design, tehnologie si economie - si a aplicatiilor acesteia in scopul de a salva energie.  

QUICK SMART CITY

LIGHT CAN CHANGE THIS WOLD

DE CE SA COLABORATI CU NOI ?

QUICK SMART CITY si membrii acesteia, cu toate ca exista in acest format de o perioada relativ lunga de timp, au castigat experienta semnificativa in tehnologia de iluminare LED, in economie, administratie si planificare publica, cat si in cercetare in iluminare industriala. Aceste motive - in paralel cu opinia noastra legata de lipsa competitivitatii reale la acest nivel al ofertelor existente pe piata - au determinat grupul nostru sa isi canalizeze resursele in studiul si conceperea unor produse care sa raspunda in totalitate nevoilor de economisire a energiei si protectia mediului.  

 

 

Premizele noastre in conceperea acestui proiect au fost: 

 

- Protectia mediului inconjurator

- Economisirea energiei

- Inovatia.

GARANTIE

Printre aspectele importante ce caracterizeaza produsele de acest gen - garantate de inalta tehnologie si cercetarea din domeniul mecanicii si al electronicii - se numara atat ductilitatea componentelor (capacitatea de a fi inserate in structuri de orice dimensiune si destinatie, fara sa afecteze aspectul arhitectural si fara sa aduca prejudicii mediului inconjurator) cat si tipul garantiei. Fiind constienti ca investitia intr-un nou sistem de iluminat, indiferent de proportiile acesteia, este realizata cu un "sacrificiu financiar"  semnificativ, oferim garantie produselor noastre pana la 60 de luni.

ACTIUNI

Suntem inovativi si in abordarea pietei. Nu cerem vreun angajament din partea celor care sunt intradevar interesati de tehnologia propusa de catre noi, ci ne dorim ca ei sa testeze produsele noastre pentru a le demonstra valoarea reala a acestora si sa ia in considerare posibilitatea instalarii acestora in spatiile lor. Singurul lucru pe care va trebui sa il faceti este sa acordati cateva minute unuia dintre consultantii nostri care, avand cunostinte tehnice si economice legate de acest tip de tehnologie si de consumurile energetice, va va prezenta un plan pentru conversia catre un nou sistem de iluminat. In acest caz, va garantam urmatoarele actiuni:

 

 

- Analiza sistemului de iluminat existent.

- Elaborarea unui proiect descriptiv al noului sistem de iluminat.

- Raport cost-beneficiu.

CERINTE TEHNICE

Produsele aflate in portofoliul nostru sunt fabricate 100% din componente certificate si in concordanta cu Directiva Europeana 89/106/EEC (DPR 246/93) - in comparatie cu "Importat sau Fabricat in China" - si sunt concepute de catre o echipa Italiana care are ca domeniu principal de activitate designul si fabricarea produselor care sa contribuie la protejarea mediului inconjurator.   Produsele noastre sunt conforme cu reglementarile din sfera protectiei mediului in reducerea poluarii luminoase si garanteaza un nivel ridicat de siguranta deoarece toate sistemele de iluminat, atat cele pentru interior cat si cele pentru exterior, sunt alimentate la un voltaj scazut (sub 70 volti), produsele fiind clasificate in Clasa de izolatie III. Acest punct forte ne-a determinat sa fim inovativi pana si in abordarea fundamentala a clientilor si, pentru a permite acestora o evaluare a ofertei si a accesibilitatii ei, preferam, fata de relatia comerciala clasica, o metoda bazata pe demostrarea si testarea eficientei.